music

Home |my choice | dark wave | punk | αστα να πανε

Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012

Η ανάπτυξη του κώλου




                                  Η ανάπτυξη του κώλου






Ανάπτυξη και ανταγωνιστικότητα δύο λέξεις που μου έγιναν εφιάλτης. Λέξεις που τις πιπιλάει ο κάθε λογής πολιτικάντης του κώλου και ο κάθε λογής ραδιούργος οικονομολογίσκος.

   Δεν είναι ανάπτυξη αυτή έτσι όπως την εννοείται εσείς, αυτή είναι αιτία πολέμου για το λαό. Γιατί ανάπτυξη, άθλιοι πολιτικοί εννοείτε την ανάπτυξη των άχρηστων στατιστικών σας αριθμών, την ανάπτυξη των off shore εταιριών σας, την ανάπτυξη της τσέπης των βιομηχάνων των εφοπλιστών των τραπεζών και των πολυεθνικών, αυτών δηλαδή που σας ταΐζουν και εξαθλιώνουν την πλειοψηφία του Ελληνικού λαού.

   Όχι, για το λαό αυτή είναι ανάπτυξη του κώλου.

    Εμείς ο λαός όταν λέμε ανάπτυξη εννοούμε την ανάπτυξη όλων των Ελλήνων, εννοούμε κοινωνικό κράτος πρόνοιας και αλληλεγγύης, εννοούμε ποιότητα ζωής και για τον τελευταίο συνάνθρωπο μας, εννοούμε δωρεάν υγεία και νοσοκομεία, δωρεάν παιδία και ελεύθερα πανεπιστήμια, δουλειές με αξιοπρεπείς μισθούς, και παππούδες και πατεράδες χωρίς θλίψη πόνο και δάκρυα στα μάτια.

   Εμείς ο λαός έτσι εννοούμε την ανάπτυξη.

   Μας λέτε ότι για να έρθουν οι ξένες επενδύσεις πρέπει να είναι ανταγωνιστικές  και για να γίνει αυτό εμείς πρέπει να παίρνουμε 500 ευρω.

   Μας λέτε ότι για να αναπτυχθούν οι Ελληνικές επιχειρήσεις πρέπει εμείς να πεινάμε.

   Μας λέτε ότι δεν πρέπει να πληρώνουν φόρους και ασφαλιστικές εισφορές για να έχουν φιλικό περιβάλλον για να αναπτυχθούν.

   Μας λέτε ότι για την ανάπτυξη πρέπει να ξευτελίσουμε τις συντάξεις που τόσα χρόνια κάποιοι πλήρωσαν με μόχθο και με αίμα.

   Μας λέτε ότι πρέπει να δουλεύουμε μέρα νύχτα και όποτε γουστάρετε εσείς μέχρι τα 67 και βάλε.

   Μας λέτε ότι πρέπει να πουλήσουμε τη γη μας τα νοσοκομεία μας τα αεροδρόμια τους δρόμους τα πανεπιστήμια  τον πατέρα μας.

    Μας λέτε ότι για την ανάπτυξη ο κάθε ξένος τυχοδιώκτης μαλάκας πολιτικός τροικανός μοικανός και δεν ξέρω εγώ τι άλλο  θα καθορίζει τη μοίρα μας.

   Έτσι εννοείται εσείς την ανάπτυξη. Εμείς όχι. Γι αυτό κι εμείς σας λέμε αυτήν την ανάπτυξη και την ανταγωνιστικότητά σας να την βάλετε στον κώλο σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου